Ολοκληρωμένες λύσεις επίπλων κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας και πατωμάτων.

Δείτε το website της Systhema cucina.

Τρισδιάστατη απεικόνιση χώρων

Το σημαντικότερο δωμάτιο στο σπίτι μας …. η κουζίνα. Πόσες φορές εμείς διαβάζαμε για το σχολείο και η μητέρα μαγείρευε δίπλα μας προσπαθώντας να μας ελέγξει! Πόσες στιγμές δεν πέρασε η οικογένεια μαζεμένη σ’ αυτή! Έτσι και για εμάς ο σχεδιασμός και κατασκευή της κουζίνας σας, είναι κάτι ιδιαίτερο. Η επιλογή ντουλαπιών κοντά μας είναι εμπειρία. Έχετε να αποφασίσετε μέσα από αμέτρητα σχέδια και χρωματισμούς. Για αυτό οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας σας βοηθούν να κάνετε τα δύσκολα … εύκολα.

Κατασκευάζουμε έπιπλα από το 1993

Έχουμε κατασκευάσει έπιπλα κουζίνας σε επίπεδο δεύτερης ή ακόμα και τρίτης γενιάς, αφού εκτός την κουζίνα “της μαμάς” συνεχίζουμε και φτιάχνουμε και της “κόρης” και ….

Χρησιμοποιούμε τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς μηχανισμούς, όπως της Αυστριακής εταιρείας Blum, την καλύτερη μελαμίνη για τα εσωτερικά των εταιρειών Ακρίτας και Egger (Εταιρείες με πανευρωπαϊκή αναγνώριση ποιότητας) και τα καλύτερα πορτάκια, τα οποία τα επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια από την Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Η θυγατρική μας εταιρεία Systhema interior design σχεδιάζει, κατασκευάζει, και τοποθετεί έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πάτωμα, πόρτες και έπιπλα μπάνιου, σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων της.

Μοντέρνες

Κλασικές

Μονοκατοικία στο Χαλάνδρι

Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή επίπλων κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου και μεσόπορτες.