Ειδικές επιφάνειες

Εύκαμπτο MDF

Πάχος 10 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 285Χ103 εκ.

Οι αυλακώσεις είναι ορθογώνιες. Είναι πλάτους 2 mm. Το Fibraform είναι συμβατό με οποιοδήποτε είδος διακοσμητικής επίστρωσης: μελαμίνη, φυσικό ξύλο, φύλλο PVC, βαφή ή λάκα. Κατηγορία E1, με χαμηλή περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη.

Άκαυστη μελαμίνη 

Πάχος 18 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 285Χ210 εκ.

Η άκαυστη μελαμίνη ταξινομείται ως M-1 σύμφωνα με το UNE 23727 των Ισπανικών οδηγιών και ως B-s1,  σύμφωνα με το πρότυπο UNE EN 13501-1 Standard. Μπορεί να έρθει κατά παραγγελία και σε πάχη 16 ή 25 χιλ. Ελάχιστη ποσότητα κατά παραγγελία (16 ή 25) είναι τα 10 φύλλα, και παράδοση σε 20 ημέρες. Τα φύλλα 18 χιλιοστών παραδίδονται σε 3 ημέρες.

Άκαυστο MDF

Πάχος 6,10,12,16,18,25 και 30 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 305Χ122 εκ.

Τα mdf επιβράδυνσης πυρκαγιάς συνιστώνται ειδικά για τους δημόσιους χώρους όπου απαιτείται βελτιωμένη αντίδραση στη φωτιά. Μεγάλη σταθερότητα διαστάσεων. Χαμηλό οίδημα. Χαμηλή απορρόφηση. Μπορεί να επεξεργαστεί μηχανικά. Λόγω των χρησιμοποιούμενων αλάτων επιβράδυνσης πυρκαγιάς, συνιστάται η ρύθμιση της ρητίνης / της διαδικασίας που θα χρησιμοποιηθεί στην επικάλυψή της. Αντίδραση στη φωτιά σύμφωνα με τις οδηγίες EN 13501 Πρότυπο: B-s1, d0. E1 κατηγορία: χαμηλή περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη.

Άκαυστο νοβοπάν

Πάχος 18 και 25 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 285Χ210 εκ.

Χαμηλός βαθμός αναφλεξιμότητας. Ομαλή και ομοιογενής επιφάνεια. Αποδέχεται κάθε τύπο διακοσμητικού επιχρίσματος. B-s2, η ταξινόμηση d0 σύμφωνα με το πρότυπο EN 13501 Standard. E1 ταξινόμηση: χαμηλή περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη. Λόγω των χρησιμοποιούμενων αλάτων επιβράδυνσης πυρκαγιάς, συνιστάται η ρύθμιση της ρητίνης / της διαδικασίας που θα χρησιμοποιηθεί στην επικάλυψή της. 

Υδροαπωθητικό MDF

Πάχος 16 και18 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 305Χ122 εκ.

Καθώς αυτές οι επιφάνειες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στην υγρασία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πιο σοβαρές συνθήκες από τις συνήθεις. Ωστόσο, σε περιβάλλοντα όπου υπάρχει διαλείπουσα επαφή με το νερό, όπως οι κουζίνες, τα μπάνια και άλλες εφαρμογές κτιρίων, είναι σημαντικό να λαμβάνονται ειδικές προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σφράγισης / φινιρίσματος, ιδίως όσον αφορά τις γυμνές άκρες, έτσι ώστε να αποφεύγεται η πιθανή είσοδος νερού στον πυρήνα. 

Πάχος 10,19 και 25 χιλ

Πάχος 19 χιλ

Mdf έγχρωμο μαύρο και γκρι

Πάχος 10, 19 και 25 χιλιοστά. Διάσταση φύλλου 285Χ210 εκ.

Η Fibracolour EZ προσφέρει νέες δυνατότητες στον τομέα της διακόσμησης και του εσωτερικού σχεδιασμού, επιτρέποντας μια ευρεία ποικιλία αισθητικών επιδράσεων και την εφαρμογή καινοτόμων φινιρίσματος, όπως λάκες, κεριά, βερνίκια, παντογράφους, ψηφιακή εκτύπωση ή εφαρμογή υφασμάτων
επιφάνεια.
 
Το Fibracolour EZ μπορεί επίσης να επικαλυφθεί με φυσικό καπλαμά ή μελαμίνη, δημιουργώντας μια ελκυστική αντίθεση μεταξύ της επιφάνειας και των άκρων του προϊόντος. Οι πίνακες Fibracolour μας είναι ποιότητας EZ. Αυτή η ιδιότητα προσδίδει στον πίνακα ένα πολύ χαμηλό περιεχόμενο φορμαλδεΰδης.
 
Το Fibracolour EZ είναι ένα προϊόν που παρασκευάζεται με μη τοξικές χρωστικές με βάση το νερό και με χαμηλή συγκέντρωση φορμαλδεΰδης. Επομένως, εγγυάται μια τέλεια και ασφαλή συνύπαρξη με το περιβάλλον και παρουσιάζεται ως ιδανική εναλλακτική λύση για χρήση σε κλειστούς χώρους.
 
Το προϊόν εγγυάται τη σταθερότητα, τη συνέπεια και την ένταση των χρωμάτων σύμφωνα με τους αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Ως εκ τούτου, το χρώμα του είναι απόλυτα ομοιόμορφο σε όλη τη διάσταση του σκάφους και είναι ανθεκτικό στο φυσικό και τεχνητό φως.
 
Το Fibracolour EZ επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αποκατάσταση πιθανών ζημιών στην επιφάνεια. Μια απλή επιφανειακή λείανση διορθώνει τις γρατζουνιές ή τα χτυπήματα που επιστρέφουν το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να παρατηρηθούν μεταβολές της τονικότητας