Η εταιρεία μας

Γιατί σε εμάς;

Στις Ξυλοεφαρμογές βρίσκουν καθημερινά λύσεις αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες και ατομικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης γι’ αυτόν που χτίζει, ανακαινίζει, επισκευάζει ή διακοσμεί.

Είμαστε καθαρά Ελληνική επιχείρηση και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Για εμάς στις Ξυλοεφαρμογές, η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών δεν είναι απλά μια υπόσχεση. Είναι η δέσμευσή μας στην πράξη. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει την μελέτη, σχεδίαση και τοποθέτηση, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα υλικών, την άριστη τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά, δίνει άριστα αποτελέσματα. Είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, προτείνουμε λύσεις που σας ταιριάζουν και απαντάμε σε οποιαδήποτε απορία σας, είτε αφορά το σπίτι σας είτε την επιχείρησή σας.

Ποιοί είμαστε;

Η ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ιδρύθηκε το 1993 με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και επίπλων γενικά, και κατά δεύτερη δραστηριότητα την εμπορία-τεμαχισμό ξυλείας, πάγκων, πορτών κουζίνας-ντουλάπας, υλικών επιπλοποιίας, πορτών, πόμολων, κουρτινόξυλων, μασίφ ξυλείας κλπ.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα πληρέστερα καταστήματα στο χώρο της δόμησης και ανακατασκευής, με εξειδικευμένα αλλά και ευρείας χρήσης υλικά. Είτε πρόκειται για εκ νέου κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση ή επισκευή διαθέτουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων, από τα κορυφαία εργοστάσια και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κόσμου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι η Ξυλοεφαρμογές να σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά προϊόντων. Εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνουμε ο έμπιστος συνεργάτης του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και εμπλουτίζουμε την γκάμα μας. Επιλέγουμε κορυφαίες μάρκες και μεριμνούμε για την προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και κατέχουν άριστη τεχνογνωσία και μακρά εξειδίκευση στο χώρο των δομικών υλικών. Ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνικές.