Πάγκοι με αδιάβροχη μοριοσανίδα  (πράσινη) πάχους 30mm και 40mm.

Συλλογή πάγκων με πυρήνα υψηλής ποιότητος αδιάβροχη group P5 μοριοσανίδα, Ε1 οικολογική και επικάλυψη από h.p.l πάχους 0,7mm των σημαντικότερων παραγωγών laminate στον κόσμο όπως: FORMICA, ARPA, SM’ART, GETALIT κ.α. Με προσθήκη στην κάτω όψη νεροσταλλάκτη χυτής πρεσσαριστής πολυουρεθάνης και επένδυση από αδιάβροχο εμποτισμένο χαρτί kraft για extra αδιαβροχοποίηση και σφράγισμα του πάγκου.

Έχουν εξαιρετική αντοχή σε θερμότητα, κρούση, χάραξη & υγρασία.

Το κύριο συστατικό του ανθυγρού πάγκου είναι το “πράσινο” νοβοπάν, το οποίο  διακρίνεται για την αντοχή του σε δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες, σε μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας και υψηλή υγρασία.

Οι πάγκοι υπάρχουν σε πλάτος 60 με μία κούρμπα και σε πλάτη 40,64 ή 80 με δυο κούρμπες κατά παραγγελία.  Μήκος 4,10 μ ή 4,20 μ  και σε κάποιους 3,60 μέτρα.

Προσοχή: οι φωτογραφίες σε υπολογιστή ή κινητό ή tablet δεν εμφανίζονται ακριβώς όπως είναι τα υλικά στην πραγματικότητα. Πάντα υπάρχουν αποκλίσεις στην απόχρωση. Προσπαθούμε να ανεβάζουμε την καλύτερη δυνατόν ποιότητα

Για όλους τους πάγκους βακελίτη θα βρείτε στην εταιρεία μας και τα ανάλογα αλουμίνια για τις ενώσεις τους ή τελειώματα , σε πολλά χρώματα.

Όλοι οι πάγκοι μας, έχουν και πλάτες από ακριβώς τον ίδιο βακελίτη, όπως και οι πάγκοι. Κατά την τοποθέτηση, μας δίνουν ενιαία επιφάνεια και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Έχουν πάχος 10 χιλιοστά, ώστε να μην χάνουμε από τον ωφέλιμο χώρο της επιφάνειας εργασίας.

Είναι πρεσαρισμένες σε άνθυγρο νοβοπάν, για να μην έχουμε προβλήματα υγρασίας ή κατά παραγγελία σε αδιάβροχο PU.