Επιπλώστε τους χώρους σας με πάγκους μασίφ βακελίτη CompacTop που ισορροπούν ανάμεσα στην λειτουργικότητα και την σύγχρονη αισθητική! Βάλτε τον μασίφ βακελίτη στην ζωή σας και επωφεληθείτε των μοναδικών του πλεονεκτημάτων!

Η συλλογή πάγκων CompacTop έχει πυρήνα από μασίφ H.P.L (φαινολικά φύλλα κraft), χωρίς πόρους που δεν απορροφούν βακτήρια & είναι ανθεκτικά σε κάθε τύπο απολύμανσης όπως στην χρήση ισχυρού οικιακού καθαριστικού ή στην αποστείρωση με ατμό. Επαναπροσδιορίζοντας τις έννοιες του στιβαρού και παράλληλα αντιμικροβιακού το compact προσφέρει άνεση, ανθεκτικότητα στη δράση των μικροοργανισμών, επιφάνεια απόλυτα υγιεινή κατάλληλη για τρόφιμα και πλήρη αδιαβροχοποίηση. Οι πάγκοι λόγω της ανώτερης μηχανικής τους αντοχής και των πυράντοχων και υδροφοβικών τους ιδιοτήτων προορίζονται για πολυετή χρήση.

ΠΑΓΚΟΙ COMPACTOP

Συλλογή πάγκων από μασίφ φαινολικά φύλλα βακελίτη, σε 10mm ή 12mm πάχος, με ιδιότητες που τους καθιστούν ως το καταλληλότερο υλικό όπου η σκληρή χρήση θεωρείται δεδομένη. Είναι υλικό μη πορώδες, με απόλυτα πυράντοχες και υδροφοβικές ιδιότητες, εύκολο να καθαριστεί, ανθεκτικό στη δράση των μικροοργανισμών και απόλυτα κατάλληλο για τρόφιμα.

Πάχος υλικού : 12 χιλ και 10 χιλ. Σύνθεση υλικού : Μασίφ βακελίτης.