Οποιοδήποτε δάπεδο μπορεί να είναι μια επένδυση καθώς προσθέτει μια φυσική αίσθηση, μαζί με τη ζεστασιά και την πολυτέλεια.

Τα προγυαλισμένα πατώματα είναι τα δάπεδα του μέλλοντος και είναι μια καλή εναλλακτική λύση για τα μασίφ δάπεδα καθώς έχει μεγαλύτερο εύρος διαστάσεων , είναι ανθεκτικό, μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρό και είναι πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ των δύο μόλις εγκατασταθούν.

Το Προγυαλισμένο δάπεδο κατασκευάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει καλύτερη σταθερότητα και αντοχή στις μεταβολές της θερμοκρασίας και της υγρασίας. Το συναρπαστικό κομμάτι είναι ότι μοιάζει με μασίφ ξύλινο δάπεδο, καθώς το επάνω στρώμα είναι πραγματικό, συμπαγές ξύλο, αλλά στη συνέχεια έχει μια βάση από panel (κόντρα πλακέ) από κάτω. Το ανώτερο στρώμα σκληρού ξύλου λειτουργεί κάθετα προς τη βάση του panel (κόντρα πλακέ) που δημιουργεί την αντοχή και τη σταθερότητα του δαπέδου επιτρέποντάς του να αντιδράσει στις αλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με ενδοδαπέδια θέρμανση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Τα βασικά πλεονεκτήματα των προγυαλισμένων δαπέδων είναι:

Λιγότερο δαπανηρό από τα μασίφ ξύλα
Δύσκολο να το ξεχωρίσετε από το μασίφ ξύλινο δάπεδο μόλις εγκατασταθεί
Έχει ένα πραγματικό στρώμα ξύλου στην κορυφή (σε αντίθεση με laminate δάπεδο)
Ανθεκτικό στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας από ό, τι το ξύλινο δάπεδο
Μπορεί να εγκατασταθεί με διάφορους τρόπους ανάλογα με προτίμηση σας, με πλωτή τοποθέτηση πάνω σε ένα υπόστρωμα, η κολλητό
Συμβατό με την ενδοδαπέδια θέρμανση
Συνήθως βρίσκεται με ένα σύστημα τοποθέτησης με κλικ, καθιστώντας το γρήγορο και εύκολο στην εγκατάσταση
Διατίθεται σε διάφορα είδη ξύλου, στυλ, χρώματα, φινιρίσματα και πλάτη σανίδων
Το ανώτερο στρώμα (στρώμα φθοράς) μπορεί να λειανθεί και να λουστραριστεί ξανά εάν είναι απαραίτητο

Τα νέα μας