Τα έπιπλα χωρίς χειρολαβές είναι πολύ στη μόδα. Επιθυμία μας είναι να σας βοηθήσουμε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση με νέες ιδέες που εμπνέουν. Ανακαλύψτε τις πολλές επιλογές που έχετε για να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς σχεδιασμούς χωρίς χειρολαβές – για εύκολη υλοποίηση και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Τα εξαρτήματά μας σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε συστήματα ανύψωσης, πόρτες και καλάθια που ικανοποιούν τις εκάστοτε ανάγκες και να εξοπλίζετε και τις τρεις εφαρμογές με στοιχεία που αυξάνουν την ευκολία στη χρήση – σε κουζίνες αλλά και σε όλο το σπίτι. Οι εφαρμογές χωρίς χειρολαβές μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα χάρη στις τεχνολογίες κίνησης της εταιρείας μας

Οι τεχνολογίες κίνησης της Blum σας επιτρέπουν να κατασκευάζετε συστήματα ανύψωσης, πόρτες και καλάθια χωρίς χειρολαβές με κενό μόλις 2,5 mm. Αυτό σας παρέχει μια ατέλειωτη σειρά από δυνατότητες σχεδιασμού για έπιπλα χωρίς χειρολαβές σε όλους τους χώρους του σπιτιού – φυσικά και στις κουζίνες!

Οι τεχνολογίες κίνησης (ιδιαίτερα η αυξημένη ευκολία στο άνοιγμα) φέρνουν στα έπιπλα την εργονομία, την άνεση και την ευχαρίστηση από τη χρήση. Απλώς αγγίξτε τη μετώπη με το χέρι, τον γοφό ή το πόδι σας, και τα συστήματα ανύψωσης, οι πόρτες και τα καλάθια ανοίγουν μόνα τους.

Οι τεχνολογίες κίνησης της Blum υποστηρίζουν τον σχεδιασμό συστημάτων ανύψωσης, πορτών και καλαθιών χωρίς χειρολαβές. Με τα προϊόντα της, είτε ηλεκτρικά είτε μηχανικά, είτε με τον συνδυασμό και των δύο, η Blum έχει την κατάλληλη λύση για κάθε χώρο του σπιτιού.

Τα βολικά χαρακτηριστικά προσαρμογής δημιουργούν μια αρμονική γενική εικόνα. Πολλά εξαρτήματα μπορούν να συναρμολογηθούν χωρίς εργαλεία. Η ακριβής ρύθμιση του κενού με αντοχή στο χρόνο μπορεί να επιτευχθεί σε χρόνο μηδέν.

Μηχανικό άνοιγμα και κλείσιμο με TIP-ON BLUMOTION

1ος τρόπος

Το TIP-ON BLUMOTION συνδυάζει το μηχανικό σύστημα ανοίγματος TIP-ON με το δοκιμασμένο και ελεγμένο σύστημα αθόρυβης κίνησης BLUMOTION. Το έπιπλο ανοίγει με ένα μόνο άγγιγμα και κλείνει με μια απαλή ώθηση. Το σύστημα λειτουργεί σε αμιγώς μηχανική βάση.

Μηχανικό άνοιγμα με TIP-ON

2ος τρόπος

Το μηχανικό σύστημα ανοίγματος TIP-ON σας επιτρέπει να κατασκευάσετε έπιπλα χωρίς χειρολαβές για όλο το σπίτι. Οι μετώπες ανοίγουν με ένα μόνο άγγιγμα. Για κλείσιμο, απλώς πιέστε.

Μηχανικό αθόρυβο κλείσιμο με BLUMOTION

3ος τρόπος

Το σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION εξασφαλίζει ότι τα έπιπλα χωρίς χειρολαβές κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα ανεξάρτητα από τη δύναμη που ασκείτε στη μετώπη τους. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να συνδυαστεί με συστήματα ανύψωσης, μεντεσέδων, box και οδηγών.