Το Gizir χρησιμοποιεί το καλύτερο ακρυλικό στην αγορά σήμερα. Το Senosan Am1800TopX.

Έχει αποκτήσει παγκόσμια ονομασία για τα φύλλα Acrylic High Gloss. Τα αποδοτικά και χωρίς pvc φύλλα, είναι πλαστικοποιημένα σε MDF για χρήση στη βιομηχανία επίπλων. Αυτός ο τομέας εφαρμογής επεκτείνεται σε κάθε τύπο εξοπλισμού επίπλων για την κουζίνα, το μπάνιο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο και πολλά άλλα με τη μορφή επικαλυμμένων φύλλων με γυαλιστερή επιφάνεια.

Οι ακρυλικές σανίδες Gizir ανθεκτικές στις γρατσουνιές, με την επιφάνεια και το εφέ βάθους τους προσφέρουν μια γυαλιστερή εμφάνιση όπως κανένα άλλο υλικό. Διακρίνονται από την τεράστια αντοχή στις γρατσουνιές, την αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά. Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για την ομάδα-στόχο τους, κατασκευαστές, προμηθευτές, πλαστικοποιητές και σχεδιαστές επίπλων.

ULTRA HIGH GLOSS

SUPER MAT

YILDIZ PET ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Το PET είναι ένα φιλμ από τεχνητό πλαστικό με υψηλή αντοχή και ταυτόχρονα με εξαιρετική επεξεργασία (η ονομασία του PET είναι τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο). Είναι κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο. Δημιουργήθηκε για να μιμείται τη βαφή λάκας σε πόρτες από MDF. Σε επίπεδες πόρτες μπορούμε να το αναγνωρίσουμε από το κολλητικό φινίρισμα της άκρης στα περιθώρια. Σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει μια λεπτή γκρίζα γραμμή που προέρχεται από τη χρήση κόλλας για τη συγκόλληση της λωρίδας απόληξης.

Δυστυχώς, ορισμένοι ανέντιμοι κατασκευαστές επίπλων κουζίνας προσφέρουν στους πελάτες τους πόρτες PET ως ακρυλικές πόρτες που είναι δυσανάλογα πιο ανθεκτικές στις γρατσουνιές και την υπεριώδη ακτινοβολία. Η νέα σειρά του 2023 της Yildiz έχει βελτιώσει την ποιότητα  του ΡΕΤ, αφού έχει αντοχή σε γραντζουνιές και χτυπήματα, είναι οικολογικά, πλήρως ανακυκλώσιμα και χημικά ουδέτερα. Παρουσιάζουν υψηλή αντοχή σε υγρασία και θερμότητα.