Σχετικά με τα προιόντα

Πως μπορώ να παραγγείλω;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

  • Παραγγελία online: Πλοηγηθείτε στο www.diyeshop.gr, επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και ακολουθήστε βήμα-βήμα τη διαδικασία για ολοκλήρωση παραγγελίας.
  • Τηλεφωνική παραγγελία: Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 9590174 (από σταθερό – αστική χρέωση, ή κινητό) Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00 – 17.00 και Σάββατο: 8.00 – 14.00. Ο τρόπος αυτός προυποθέτει κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας και δεν αναγνωρίζεται κανένα τυχόν λάθος που μπορεί να έχει γίνει κατά την τηλεφωνική παραγγελία.

Αν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε με έναν από τους παραπάνω τρόπους, μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε από τα σημεία πώλησής μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν εκτελούνται παραγγελίες κάτω των 10 ευρώ. Σε περίπτωση πληρωμής, τα χρήματα επιστρέφονται με επιβάρυνση όλων των εξόδων στον πελάτη.

Σε πόσο καιρό θα παραλάβω τα εμπορεύματα?

Αποστολή επίπλων κουζίνας, ντουλάπας κλπ γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας, όπως και για τεμαχισμένη ξυλεία.

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το eshop μας, γίνεται εντός 10 ημερών, εκτός αν η αποστολή αφορά υλικά τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, τα οποία αποστέλλονται άμεσα. Όταν μεσολαβεί πρακτορείο, η παραλαβή θα πρέπει να γίνει με συνεννόηση με το πρακτορείο μεταφορών ή courier. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να δημιουργήσει το πρακτορείο μεταφορών ή courier. Τα εμπορεύματα συσκευάζονται σύμφωνα με τις Ευρωπαικές οδηγίες συσκευασίας.

Μπορώ να επιστρέψω ή αντικαταστήσω προιόντα;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι(20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος.

Το προϊόν προς αντικατάσταση-επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές με τη συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά το συνοδεύει.

Η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται μόνο με την φυσική παρουσία του πελάτη, στο κατάστημά μας ή με κάποιου εκπροσώπου του πελάτη.

Οι συνεργάτες μας:

Από την πρώτη μόλις μέρα της ίδρυσης της ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ το 1993, σκοπός μας ήταν να συνάπτουμε συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές προκειμένου να εξασφαλίζουμε συνεχώς ότι τόσο οι πελάτες μας, όσο και οι συνεργάτες μας λαμβάνουν προϊόντα τελευταίων προδιαγραφών και άριστης ποιότητας.

Από το 1993 μέχρι σήμερα, η λίστα με τις συνεργασίες μας συνεχώς εμπλουτίζεται.

Δείτε παρακάτω τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές μας μέχρι σήμερα:

Ακρίτας, Egger, Eltop, Praxitelis, Blum, Salice, Viometale, Convex, Mathios stones, Mercola, Finsa, Hafele, Alvic, Gola system, CompacTop κ.α.

Μεταφορικά

Σε καμία από τις αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα. Τα έξοδα επιβαρύνουν πάντα τον πελάτη.

Το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων επιβαρύνει πάντα τον πελάτη και η εταιρεία Ξυλοεφαρμογές ΟΕ δεν είναι υπεύθυνη για το κόστος μεταφοράς. Ο τρόπος μεταφοράς-αποστολής των εμπορευμάτων είναι αποκλειστικά θέμα του πελάτη, ο οποίος οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία μας για το τρόπο που επιθυμεί.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ:
1. Παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών στην περιοχή της Αθήνας, με φορτηγό της εταιρείας μας, με μια μικρή χρέωση για έξοδα συσκευασίας.  Τα έξοδα από το πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα μέχρι τον τόπο προορισμού επιβαρύνουν τον πελάτη.
2. Παραλαβή από το κατάστημά μας στο Μοσχάτο.
3. Μεταφορά με φορτηγό της εταιρείας μας. Το κόστος υπολογίζετε αυτόματα κατά την μετάβασή σας στο ταμείο του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, εφόσον δοθούν τα αναγκαία στοιχεία.

Για πολύ μικρά αντικείμενα, μπορείτε να ζητήσετε από εταιρεία ταχυμεταφορών, να παραλάβει τα εμπορεύματα από το κατάστημά μας. Το κόστος αυτής της μεταφοράς, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Η συνεννόηση με την ταχυμεταφορική γίνεται από τον πελάτη και μόνο.

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210 9407860 εντός 24 ωρών και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210 9407860 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Τί επιλογές πληρωμής έχω;

Πληρωμή με παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα:

Κάνοντας την παραγγελία σας από το www.xyloefarmoges.gr μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε οι ίδιοι, την παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας. Διεύθυνση: Λεωφορο Ποσειδώνος 25 – Μοσχάτο – 18344

Τραπεζική κατάθεση:

Μπορείτε να επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω ενός από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Τράπεζα Πειραιώς

GR46 0171 4410 0064 4112 7625 750

Τράπεζα Eurobank

GR940 26010 60000 8402000 92787

Δικαιούχος Ξυλοεφαρμογές ΟΕ

Πάρτε μας τηλέφωνο για περισσότερα

2109407860

Σε περίπτωση που δεν βρείτε απάντηση στο ερώτημά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@xyloefarmoges.com για να σας εξυπηρετήσουμε.