Τα συστήματα ανύψωσης BLUM σας επιτρέπουν να σηκώνεται τις μετόπες παρέχοντας ανεμπόδιστη πρόσβαση στο εσωτερικό του ντουλαπιού σας.

Το σύστημα ανύψωσης AVENTOS θα σας κερδίσει με την υπερβολική άνεση στη χρήση. Τα φύλλα ανοίγουν εύκολα, παραμένουν σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση και κλείνουν αθόρυβα και άνετα χάρη στο BLUMOTION.

Άλλα πλεονεκτήματα του AVENTOS περιλαμβάνουν:   Μεγάλη σταθερότητα, κομψό σχεδιασμό και μεγάλη ανθεκτικότητα.

Blum-HF

Για ψηλά ντουλάπια τοίχου με σπαστές μετώπες

Το σπαστό σύστημα ανύψωσης AVENTOS HF είναι η ιδανική λύση για ψηλά και μεσαία ντουλάπια τοίχου. Ακόμη και οι μεγάλες μετώπες διπλώνουν προς τα πάνω και έξω από το πεδίο του χρήστη, αφήνοντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων. Τόσο που τα ντουλάπια τοίχου μπορούν να παραμείνουν ανοικτά κατά το μαγείρεμα. Διαστάσεις ντουλαπιού Για ύψος ντουλαπιού από 480 έως 1040 mm και πλάτος ντουλαπιού έως 1800 mm.

Blum-HS

Για επικλινή συστήματα ανύψωσης

Με το AVENTOS HS, οι μεγάλες μετώπες στρέφονται προς τα πάνω και σταθεροποιείται πάνω από το ντουλάπι, παρέχοντάς σας εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του ντουλαπιού. Οι σχεδιασμοί με κορνίζα μπορούν να υλοποιηθούν εύκολα.
Διαστάσεις ντουλαπιού. Για ύψος ντουλαπιού από 350 έως 800 mm και πλάτος ντουλαπιού έως 1800 mm.

Blum-HL

Η πρόσοψη ανεβαίνει παράλληλα με το ντουλάπι

Το AVENTOS HL ανυψώνει τις μικρές μετώπες παράλληλα με το ντουλάπι, γεγονός που το καθιστά την ιδανική λύση για μεσαίες και ψηλές μονάδες τοίχου με ντουλάπια τοποθετημένα από πάνω τους. Η μετώπη κινείται προς τα πάνω και αφήνει ελεύθερο το πεδίο του χρήστη, που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει ανοιχτή και κατά το μαγείρεμα.

Blum-HK

Οι βαριές μετώπες ανοίγουν προς τα πάνω.

Οι επαγγελματίες εκτιμούν ότι το σύστημα κάθετης ανύψωσης είναι ιδανική λύση για εντοιχισμένες μονάδες με βαριές μετώπες. Οι μετώπες ανοίγουν προς τα πάνω, που σημαίνει ότι απαιτείται μικρός χώρος πάνω από το ντουλάπι. Το AVENTOS HK ανοίγει προς τα πάνω και αφήνει ελεύθερο το πεδίο του χρήστη, που σημαίνει ότι μπορεί να μείνει ανοιχτό και κατά το μαγείρεμα.

Blum-HKs

Για μικρά ντουλάπια τοίχου και εντοιχισμένες μονάδες

Το σύστημα κάθετης ανύψωσης AVENTOS HK-S επιτρέπει τη βέλτιστη εκμετάλλευση του διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου, π.χ. πάνω από ψυγεία ή τροφοθήκες. Ο συμπαγής μηχανισμός ανύψωσης εφαρμόζει με ακρίβεια σε μικρά ντουλάπια και ξεχωρίζει για την ευκολία συναρμολόγησης και την άνεση στη χρήση.

Ύψος ντουλαπιού έως και 600 mm και πλάτος έως και 1800 mm (ανάλογα με τον συντελεστή ισχύος).

Blum-HK XS

Για μικρά συστήματα ανύψωσης σε ψηλά ντουλάπια και ντουλάπια τοίχου

Χάρη στη λεπτή του κατασκευή, το AVENTOS HK-XS προσφέρει πολύ μεγάλες δυνατότητες για τον σχεδιασμό ψηλών μονάδων και ντουλαπιών τοίχου. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε ακόμη και ντουλάπια με μικρό βάθος. Η λύση διαθέτει έναν συμμετρικό μηχανισμό ανύψωσης. Για μικρές και ελαφριές μετώπες, χρησιμοποιήστε έναν μονό μηχανισμό ανύψωσης στη μία πλευρά του ντουλαπιού. Για μετώπες μεγαλύτερου μεγέθους και βάρους, συνδέστε έναν μηχανισμό ανύψωσης και στις δύο πλευρές.

Για ύψος ντουλαπιού από 240 έως 600 mm. Το πλάτος ντουλαπιού εξαρτάται από τον συντελεστή ισχύος. Κατάλληλο για εσωτερικά βάθη τουλάχιστον 100 mm.