Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεντεσέδες για όλες τις εφαρμογές σας. Με φρένο ή χωρίς, σε συνδυασμό με τον μηχανισμό push, μπορείτε να έχετε έιπλα χωρίς πόμολα. Μεντεσέδες της Blum, SMotion, Salice σε διάφορες μοίρες για τέλεια εφαρμογή.

Η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής μεντεσέδων στον κόσμο, BLUM, πρωτοπορεί και παρουσιάζει τρείς σειρές μεντεσέδων, με πολλαπλές εφαρμογές και λύσεις, για κάθε κατασκευή σας.

BLUEMOTION CLIP Top

Το CLIP top BLUMOTION συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία, τον βραβευμένο σχεδιασμό και την κορυφαία ποιότητα στην κίνηση στον μικρότερο δυνατό χώρο, χάρη στην άψογη ενσωμάτωση του συστήματος αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION στην κεφαλή.

Το BLUMOTION είναι ενσωματωμένο στην κεφαλή του μεντεσέ
Με ακρίβεια ρολογιού. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός αθόρυβου κλεισίματος είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία στα καλύτερά της. Οι πόρτες των ντουλαπιών κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα.

Το σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION προσαρμόζεται στη δυναμική της κάθε πόρτας. Έτσι, όλες οι πόρτες κλείνουν ομαλά, ανεξάρτητα από το μέγεθος, το βάρος, ή τη δύναμη που ασκείτε για να τις κλείσετε.

CLIP Top

Ανοίξτε τις πόρτες στην αποδεδειγμένη κλασική λύση της Blum. CLIP top σημαίνει μεγαλύτερη ευκολία στη ρύθμιση και στη συναρμολόγηση, αξιόπιστη λειτουργία και ελκυστικότητα στον σχεδιασμό. Κάθε πόρτα εξοπλισμένη με μεντεσέδες Blum ανοιγοκλείνει με αξιόπιστη ευκολία.

Ο μηχανισμός CLIP έχει αποδείξει την αξία του αμέτρητες φορές. Οι μετώπες μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν γρήγορα και χωρίς εργαλεία.

Εύκολη τρισδιάστατη ρύθμιση με άπειρες επιλογές με τη χρήση σπειροειδούς βίδας για ρύθμιση βάθους. Επιλεγμένα τακάκια διαθέτουν δυνατότητα ρύθμισης ύψους έκκεντρου μηχανισμού.

Μπορείτε να συνδυάσετε τους μεντεσέδες CLIP top με το σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION ή με το σύστημα μηχανικής υποβοήθησης ανοίγματος TIP-ON για πόρτες.

Modul

Το συνδυαστικό συρταρωτό και βιδωτό χαρακτηριστικό του MODUL αποδεικνύει την αξία του εδώ και πολλά χρόνια. Ο λειτουργικός μεντεσές είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους επιπλοποιούς.

Τρεις σοβαροί λόγοι
Ο μεντεσές επιτρέπει την εύκολη συρταρωτή συναρμολόγηση της μετώπης στο ντουλάπι. Το χαρακτηριστικό τρισδιάστατης ρύθμισης εγγυάται τέλεια ευθυγράμμιση κενού. Και ένα ενσωματωμένο στοπ καλαθιού εξασφαλίζει ότι οι πόρτες παραμένουν στη θέση τους.

Εύκολη και αποτελεσματική συρταρωτή συναρμολόγηση

Τρισδιάστατη ρύθμιση πόρτας

Στοπ καλαθιού

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ