Ανατομικό πλαίσιο με ανάρτηση

Μηχανισμοί ανύψωσης πλαισίων …. για “έξυπνους” χώρους

Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου ‘ΓΙΓΑΣ TOP’
Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου, βαρέως τύπου με τις ροδέλες TEFLON μέσα – έξω, ειδικές διαμορφώσεις (γόνατα) στις αρθρώσεις και βάσεις στήριξης του πλαισίου, εξασφαλίζουν απόλυτα την έλλειψη τριγμών και την ανάγκη χρήσης παρεμβυσμάτων κατά την τοποθέτησή τους. Ηλεκτροστατική βαφή. Προέλευση: Παραγωγής μας.

Άνοιγμα ανύψωσης: 38ο

Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου ΄ΓΙΓΑΣ τύπου Ιταλίας’
Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου, τύπου Ιταλίας, με ροδέλες TEFLON στις αρθρώσεις χωρίς τις ειδικές διαμορφώσεις (γόνατα). Η διαφοράς φάρδους κουτιού και πλαισίου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 1 cm, κάνοντας χρήση παρεμβασμάτων όπου αυτά απαιτούνται, για να διασφαλίζεται η χωρίς τριγμούς λειτουργία τους. Το προϊόν βάφεται σε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής.

Άνοιγμα ανύψωσης: 38ο

Μεταλλικό πόδι πλαισίου κρεβατοκάμαρας με βάση XL
Μεταλλικό πόδι κατασκευασμένο απο σωλήνα Φ60 με βάση XL. Η μεγάλη βάση κάνει δυνατή την τοποθέτηση του ποδιού 120mm μέσα απο την περιφέρεια του τελάρου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα ορατό.

Πλαστική φωλιά
Πλαστική φωλιά για σανιδάκια ειδικά διαμορφωμένη ώστε να συγκρατεί σωστά την ανατομική σανίδα προστατεύοντας την από την σκεύρωση που προκαλεί ο χρόνος στο φυσικό ξύλο. Η φωλιά είναι ενισχυμένη στο κάτω μέρος ώστε να μην φθείρετε με την επαφή της με τον στραντζαριστό σωλήνα μέσα στον οποίο φυτεύεται η φωλιά με το σανιδάκι, δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση σανίδων σε ανατομικό πλαίσιο κρεβατιού.

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την εταιρεία μας και προσαρμόζεται αποκλειστικά σε δικά μας προϊόντα.

Πλαστική καρφωτή φωλιά μονόπλευρη
Ειδικά διαμορφωμένη πλαστική φωλιά για την πιο σταθερή στήριξη “καρφωτών” σανίδων.

Μεταλλική γωνία στήριξης
Μεταλλικές γωνιές 130mm X 130mm ειδικά διαμορφωμένες για τη συναρμολόγηση των τραβερσών του κρεβατιού. Κατασκευάζονται με δύο τρόπου ώστε:

(α) να είναι και βάση για την στήριξη του ανατομικού πλαισίου είτε αυτό είναι σταθερό είτε είναι προσαρμοσμένο πάνω σε μηχανισμό ανάρτησης

(β) να είναι και βάση για να βιδωθούν πόδια με βίδα Μ10

Το προϊόν βάφεται σε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής.