Μηχανισμοί ανύψωσης πλαισίων …. για “έξυπνους” χώρους

Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου, τύπου Ιταλίας, με ροδέλες TEFLON στις αρθρώσεις χωρίς τις ειδικές διαμορφώσεις (γόνατα). Η διαφοράς φάρδους κουτιού και πλαισίου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 1 cm, κάνοντας χρήση παρεμβασμάτων όπου αυτά απαιτούνται, για να διασφαλίζεται η χωρίς τριγμούς λειτουργία τους. Το προϊόν βάφεται σε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής.
Άνοιγμα ανύψωσης: 38 μοίρες

Μηχανισμός ανάρτησης πλαισίου, βαρέως τύπου με τις ροδέλλες TEFLON μέσα – έξω και τις ειδικές διαμορφώσεις (γόνατα) στις αρθρώσεις, εξασφαλίζουν απόλυτα την έλλειψη τριγμών και την ανάγκη χρήσης παρεμβασμάτων κατά την τοποθέτησή τους. Ηλεκτροστατική βαφή. Προέλευση: Ιταλίας.
Άνοιγμα ανύψωσης: 38 μοίρες

Μηχανισμός που δίνει την δυνατότητα κατασκευής ντουλάπας – κρεβάτι. Στον μηχανισμό χρησιμοποιούνται αμορτισέρ αέρος αντί για ελατήρια.

Μεταλλικές γωνιές 130mm X 130mm ειδικά διαμορφωμένες για τη συναρμολόγηση των τραβερσών του κρεβατιού. Κατασκευάζονται με δύο τρόπου ώστε:

(α) να είναι και βάση για την στήριξη του ανατομικού πλαισίου είτε αυτό είναι σταθερό είτε είναι προσαρμοσμένο πάνω σε μηχανισμό ανάρτησης

(β) να είναι και βάση για να βιδωθούν πόδια με βίδα Μ10

Το προϊόν βάφεται σε φούρνο ηλεκτροστατικής βαφής.