Επιλέξτε τον κατάλληλο μηχανισμό ντουλάπας που χρειάζεστε για τις κατασκευές σας. Από τον ποιό απλό μηχανισμό συρόμενης, μέχρι τον ποιό σύνθετο.

S200 Μηχανισμός συρόμενων επάλληλων ξύλινων πορτών. Για βάρος πόρτας μέχρι 45 κιλά.

S900 Μηχανισμός συρόμενων επάλληλων ξύλινων πορτών. Για βάρος πόρτας μέχρι 30 κιλά, ρυθμιζόμενο.

Ο μηχανισμός S900 υπάρχει και για γυάλινες πόρτες με φρένο. Για βάρος πόρτας μέχρι 15 κιλά, πάχος κρυστάλλου 4 χιλ, με αθόρυβο κλείσιμο.

S1700 Μηχανισμός συρόμενων επάλληλων ξύλινων πορτών με φρένο. Για βάρος πόρτας μέχρι 80 κιλά, ρυθμιζόμενο.

Σε δύο τύπους, για πόρτες πάχους 18-22 χιλ και πόρτες 24-28 χιλ.

Easy system 50

Ο απλούστερος οδηγός συρόμενης ντουλάπας. Αποτελείται από οδηγούς αλουμινίου μονούς, τους οποίους τους κόβετε σε οποιαδήποτε διάσταση θέλετε και ροδάκια εξωτερικά. Προσαρμόζεται σε μελαμίνες, βακελίτες κλπ. Υπάρχει σε κιτ για δύο ή τρεις πόρτες.

Βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης

Συρόμενη με οδηγούς βάσεως και αλουμίνια PLC

Οι πόρτες κατασκευάζονται με πλαίσια αλουμινίου, στα οποία μπορείτε να επιλέξετε οριζόντια χωρίσματα έτσι ώστε το εσωτερικό τους να αποτελείται από διαφορετικά υλικά. Μελαμίνες, βακελίτες, τζάμια, ταπετσαρίες κλπ.

Βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης

Με κρεμαστούς οδηγούς βαρέως τύπου

Για πόρτες με βάρος μέχρι 70 κιλά. Πλάτος πόρτας από 60 μέχρι 200 εκ και ύψος 3 μέτρα. Πάχος πόρτας από 18 χιλ μέχρι 50 χιλ. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί μαγνητικά φρένα.

Βίντεο με οδηγίες τοποθέτησης

Σπαστές πόρτες

Το σύστημα με την υπέροχη κίνηση. Οι πόρτες ανοίγουν ανά δύο, σπαστά-συρόμενες. Ένας οικονομικός μηχανισμός με πολλές εφαρμογές.

V-Motion

Το μοναδικό σύστημα που ανοίγει τις πόρτες παράλληλα μεταξύ τους ή παράλληλα με τον τοίχο. Δίνει μεγάλη ελευθερία του χώρου και προσαρμόζεται στο πλαινό των κουτιών μας.