Πόρτες Laminate

Οι εσώπορτες Laminate είναι ιδανικές διότι το συγκεκριμένο συνθετικό υλικό μιμείται το ξύλο σε πολλά χρώματα, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και σε προσιτές τιμές. Προτείνουμε κάσα σε οβάλ ή ίσια μορφή με δυνατότητα επιλογής διαφορετικών σχεδίων και χρωματικών επιλογών ακόμα και ανάμεσα σε κάσα και πόρτα.

Οι νέες σειρές των προϊόντων μας είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για να καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση της σύγχρονης διακόσμησης.

Χαρακτηρίζονται από μοντέρνα αισθητική διαθέτοντας ελευθερία διαστάσεων, στιβαρότητα κατασκευής, θερμομόνωση, ηχομόνωση και ανθεκτικότητα σε υγρασία. Μία από τις παρακάτω διαθέσιμες επιλογές αποτελεί την ιδανική λύση για τον δικό σας χώρο.

Με κάσα από πλακάζ ξύλο και πρεβάζια από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Διπλά βαρελάκια-μεντεσέδες, ρυθμιζόμενους. Πλενόμενες αφού δεν χρησιμοποιούμε χαρτί αλλά Foil πλαστικοποιημένο. Γεμάτες με ηχομονωτική κυψέλη και κατά παραγγελία με εξτρά ηχομόνωση.

Χρωματολόγιο Laminate

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Πόρτας: Περιμετρικό πλαίσιο πόρτας από μασίφ ξυλεία τύπου Fingerjoint 35x46mm γεμισμένο µε σταθεροποιητικό πυρήνα χαρτοκυψέλης τύπου honeycomb διαμέτρου 20Χ20mm. Η πόρτα είναι καλυμμένη και από τις δύο πλευρές µε MDF πάχους 7mm ενώ το συνολικό της πάχος ανέρχεται στα 49mm. Τα πλαϊνά μέρη της πόρτας είναι επενδυμένα με φίλμ CPL όμοια με την επιφάνεια.

Κάσας: Η κάσα είναι από πλακάζ και το περβάζι είναι από κόντρα-πλακέ σε ίσια μορφή με συνολικό πάχος 45mm. Η χρήση συγκολλητικής πολυουρεθάνης PUR εξασφαλίζει ενισχυμένη αντοχή σε ακραίες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.

Εξωτερικές Διαστάσεις Κάσας

Ύψος: έως 222cm

Πλάτος τοίχου:10-13-15-18 & 24cm

Βασικός Εξοπλισμός

Τα σιδηρικά διατίθενται σε inox είτε bronze.

Ανοιγόμενη Πόρτα: Κάσα, περβάζια, θυρόφυλλο, θερμοηχομονωτικό λάστιχο,

τρεις μεντεσέδες διπλοί ρυθμιζόμενοι AGB και απλή κλειδαριά μεσόπορτας AGB.

Συρόμενη εξωτερική: Κάσα, πρεβάζια, θυρόφυλλο, κάλυμμα μηχανισμού, στοπ πόρτας (κολώνα).

Οι προδιαγραφές μπορούν να αλλάξουν εφόσον η εταιρεία το κρίνει αναγκαίο.

Προαιρετικός Πρόσθετος Εξοπλισμός

Μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις πχ πλάτος άνω των 98cm.

Σχέδια τζαμιού σε διάφορα μεγέθη.

Σχέδια διακοσμητικών προφίλ είτε οριζόντια είτε κάθετα.

Πρεσσάρισμα σε κόντρα – πλακέ σημύδα πλην των χρωματικών εξαιρέσεων: Κ001 – Κ002 – K003 – K004 – K005 – K006 – K007 – K009 – K105 – K107 – 112 – 164 – 7045 – 3Ν5 & Λευκό.

Ηχομόνωση με Διάτρητη Μοριοσανίδα Tubularcore σε συνδυασμό με χωνευτό αεροφράκτη.

Κλειδαριές λοιπών τύπων πχ μαγνητική, ασφαλείας με κύλινδρο, τριών σημείων, τρίαινα, λουτρού με ένδειξη, meroni κλπ.

Κάσωμα Σειράς EVO διαθέτοντας ίσιο φαρδύ περβάζι 10cm για τις χρωματικές ζώνες Α & Β.

Προέκταση για κάσες άνω των 25cm είτε με προσθήκη mdf είτε ως ενδεδειγμένη με διπλό κάσωμα και ενδιάμεση σύνδεση από Κ/Π όμοια επενδυμένο.

Σπαστές μεσόπορτες με μηχανισμό ή όχι. Οι σπαστές πόρτες κατασκευάζονται σε δύο τύπους ελεύθερες οι οποίες διπλώνουν ή με μηχανισμό που δουλεύει σαν τύπου “φυσαρμόνικα”.

Πατάρια Μονόφυλλα ή Δίφυλλα με κάσωμα και όμοια επενδεδυμένο φύλλο από mdf 19mm.

Κάσες σε Οβάλ μορφή κατόπιν πρότερης συνεννόησης για τυχόν διαθεσιμότητα και επαυξημένο χρόνο παράδοσης.

Σπαστή μεσόπορτα
Κρυφή μεσόπορτα

Μηχανισμοί συρόμενων πορτών

Μηχανισμός Αχυρώνα

Ο μηχανισμός συρόμενης πόρτας αχυρώνα αποτελείται από 2 κλειστά ρουλεμάν εξαιρετικής αντοχής. Οι μηχανισμοί αυτοί μπορούν να τοποθετηθούν είτε για επαγγελματική χρήση για βαρέως τύπου πόρτες ως 120 κιλά είτε για το σπίτι με την ιδιαίτερη κομψότητα που διαθέτουν. Η κίνηση της πόρτας είναι εξαιρετικά αθόρυβη και ομαλή χάρη στα ρουλεμάν και στην αρχιτεκτονική του μηχανισμού. Το σετ αποτελείται από τα εξαρτήματα των παρακάτω φωτογραφιών καθώς και από 2 φρένα για το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας. Τα φρένα χρησιμοποιούνται για πόρτες ως 50 κιλά. Όλα τα εξαρτήματα καλύπτονται με επίστρωση υψηλής αντοχής σε μαύρο φινίρισμα.

Αγοράστε τον ΕΔΩ