Η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού. Eίναι κάτι περισσότερο από το μέρος που ετοιμάζουμε το φαγητό. Εκεί τα μικρά πράγματα γίνονται σημαντικά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΤΕΚΑ σχεδιάζει συσκευές για να είναι η ψυχή της κουζίνας. Συσκεύες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές αναγκες σας & σας δίνουν χρόνο για αυτα που αξίζουν πραγματικά στην ζωη, να δημιουργείτε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας προσωπα. Στιγμές που ξεχωρίζουν και μεταμορφώνουν την κουζίνα στο αγαπημένο σας μέρος στο σπίτι.

Αυτό είναι το “Infinity design”, μια νέα μοντέρνα, αυθεντική και κομψή ιδέα σχεδιασμού που έχει δημιουργηθεί για να εμπνέει απεριόριστες εμπειρίες.

Tegranite+

Οι νεροχύτες Teka Tegranite + έχουν εξελιχθεί σε χώρο εργασίας για τους λάτρεις της κουζίνας που αναζητούν καινοτομία, πρακτικότητα και λειτουργικότητα στην κουζίνα. Stone, Forsquare και Square είναι οι νέες σειρές για τα νέα προϊόντα Tegranite +. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάστηκαν με υψηλής ποιότητας χαλαζία σε ποσοστό 80%, ο οποίος σε συνδυασμό με ακρυλικές ρητίνες δημιουργεί ένα σκληρό υλικό πολύ ανθεκτικό σε θερμικές διακυμάνσεις, κρούσεις και βρωμιά. Επιπλέον, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Ποιότητα και χρώμα… μπορείτε να επιλέξετε!