Η Ξυλοεφαρμογές ΟΕ ακολουθεί ειδική τιμολογιακή πολιτική για τους επαγγελματίες.  Κοντά μας μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα αναγκαία υλικά και ξυλεία για τις κατασκευές των πελατών σας, καθώς και διάφορα είδη διακόσμησης, όπως πόμολα, κουρτινόξυλα και πολλά άλλα.

Η εικοσάχρονη εμπειρία μας στο τομέα κουζίνας και ντουλάπας σας εγγυούνται το καλύτερο αποτέλεσμα για τους πελάτες.  Σας ετοιμάζουμε τα κουτιά προτρυπημένα για καβίλιες, ράφια κλπ, όπως και τα πορτάκια έτοιμα προς τοποθέτηση.

Σε αυτό που υπερτερούμε είναι ότι μπορούμε να ετοιμάσουμε οποιαδήποτε ειδική διάσταση ή κατασκευή χρειάζεστε. Εισάγουμε πορτάκια, πάγκους και μελαμίνες από διάφορες εταιρείες του εξωτερικού, και σας προμηθεύουμε προιόντα σχεδόν όλων των Ελληνικών και Ευρωπαικών εταιρειών.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε ή στείλουμε, όλη την κουζίνα, μονταρισμένη, έτοιμη για τοποθέτηση, μαζί με όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε.

Στον τομέα των υλικών, πιστεύουμε ότι είμαστε πρωτοπόροι, αφού στην αποθήκη μας θα βρείτε οποιοδήποτε μηχανισμό ή υλικό που μπορεί να χρειαστείτε. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία έχετε. Κι αυτό γιατί δεν είμαστε απλοί έμποροι. Οι τεχνικές μας γνώσεις προέρχονται από την ίδια την δουλειά μας.