Πάνελ από κομμάτια μασίφ ξύλου σε ακανόνιστα κομμάτια. Στην πίσω πλευρά έχουν κόντρα πλακέ ώστε να είναι ίσια και να τοποθετούνται εύκολα. Επίσης έχουν περιμετρική κινησιά για την γρήγορη εφαρμογή μεταξύ τους. Συντηρούνται με ένα απλό βερνίκι εμποτισμού ή με λάδι ξύλου (άχρωμο), το οποίο εφαρμόζεται προληπτικά την πρώτη φορά.

Μοντέλο Old Oak. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 2,5 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Μοντέλο Old Cleaved. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 4 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Μοντέλο Oak fossil Ebony linear. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 2,5 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Μοντέλο Walnut Cleaved. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 4 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Μοντέλο Walnut small square. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 2,5 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Διάσταση τετράγωνων 4,5Χ4,5 εκ
Μοντέλο Walnut big square. Διαστάσεις 90 εκ Χ 18 εκ Χ 2,5 εκ πάχος.
Αδιάβροχο μασίφ ξύλο, ξηραντηρίου.
Διάσταση τετράγωνων 9Χ9 εκ
Επιφάνειες που δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων για τη βιομηχανία επίπλων και επίπλων γενικότερα, όλα χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα και το αποτέλεσμα του επαγγελματισμού και του πάθους μας.

Οι επιφάνειες Latho είναι εύκαμπτες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν επενδύσεις σε πολλές εφαρμογές. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σαν πορτάκια επίπλων, κουζίνας, ντουλάπας κλπ, εφόσον πρεσσαριστούν πάνω σε mdf ή κόντρα πλακέ. Δίνουν μοναδικά αποτελέσματα και υπάρχουν διαθέσιμα σε Καρυδιά Ιταλίας και Δρυς.

Με τα Latho Milled, τα οποία κατασκευάζονται στην Ιταλία, μπορείτε να διακοσμήσετε τα έπιπλα σας, καθώς και τους τοίχους σας. Τα Latho Milled είναι φρεζαριστά εύκαμπτα panels από μασίφ ξύλο τα οποία κατά παραγγελία μπορούν να πρεσσαριστούν πάνω σε mdf, νοβοπάν ή κόντρα πλακέ θαλάσσης. Εφαρμόζονται σε έπιπλα, επενδύουν τοίχους, διακοσμούν ως επένδυση συμπληρώνοντας άλλα υλικά και δημιουργούν πολύ ιδιαίτερα οπτικά παιχνιδίσματα.

Mdf πάχους 18 χιλ σε διάσταση φύλλου 305Χ122 εκ με σχέδια 3d SM’art . Ιδανικά για διακόσμηση τοίχων, πορτάκια σε ντουλάπια, επενδύσεις μπαρ και για πολλές άλλες εφαρμογές.