Η Blum μετατρέπει το άνοιγμα και κλείσιμο των επίπλων σε μια εμπειρία που αυξάνει σημαντικά την άνεση της κίνησης σε όλες τις περιοχές του σπιτιού, αλλά κυρίως στην κουζίνα. Πάνω από 5000 εργαζόμενοι δουλεύουν παγκοσμίως για να δημιουργήσουν τέλεια κίνηση για τα εξαρτήματα Blum. Μέσα σε αυτή τη διαδικασία, πάντα εστιάζουν στις ανάγκες του χρήστη της κουζίνας. Τα εξαρτήματά της φωνάζουν «υψηλή ποιότητα» με καλά υπολογισμένες λειτουργίες, αναγνωρισμένο σχεδιασμό και μεγάλη ανθεκτικότητα. Είναι σχεδιασμένα να εμπνέουν και να κάνουν τη δουλειά στην κουζίνα μια συναισθηματική εμπειρία.

LEGRABOX
Ζήστε την κομψότητα
Υπάρχει άραγε το τέλειο συρτάρι; Απαλλαγμένο από οτιδήποτε οικείο, εστιασμένο στις αρχές

που επιδιώκει και ταυτόχρονα ασυναγώνιστο όσον αφορά την απόδοση.

Γραμμικό. Απλό. Λεπτό. Αυτό είναι το LEGRABOX: ζήστε την κομψότητα.

Το σύστημα box εντυπωσιάζει με το αδρό του περίγραμμα, τον παράλληλο σχεδιασμό των πλαϊνών των συρταριών

και τις γραμμές έντασης ως κεντρικό στοιχείο σχεδιασμού.

Λεπτός σχεδιασμός
Τα πλαϊνά των συρταριών είναι ευθεία (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) και εντυπωσιακά λεπτά (μόλις 12,8 mm). Έτσι συνδυάζονται καλαίσθητα με όλα τα έπιπλα. Τα επιμέρους εξαρτήματα είναι συνδυασμένα τέλεια, δημιουργώντας αρμονικές μεταβάσεις μέσα και έξω.

Μεγάλη φέρουσα ικανότητα ακόμη και με γεμάτο συρτάρι
Το LEGRABOX έχει εξαιρετικές επιδόσεις ακόμη και όταν είναι εντελώς ανοιχτό και βαριά φορτωμένο. Ακόμη και τα πολύ φαρδιά και βαριά καλάθια κινούνται ομαλά χάρη στη μεγάλη δυναμική φέρουσα ικανότητα των 40 και 70 kg.

Εφαρμογές

Legrabox free από ανοξείδωτο ατσάλι σε τροφοθήκες Space Tower

Legrabox free σε μαύρο σε σαλόνια

Legrabox pure σε λευκό σατινέ ματ σε μπάνια

Legrabox pure σε λευκό σατινέ ματ σε μπάνια

Legrabox pure σε γκρι orion ματ σε κουζίνας

Legrabox pure σε μαύρο σε γκαρνταρόμπες

Legrabox free σε γκρι orion ματ σε κρεβατοκάμαρες

Legrabox pure σε ασημί ματ σε κατασκευές κατασκτημάτων

συρτάρι Legrabox N
συρτάρι Legrabox M
συρτάρι Legrabox K
συρτάρι Legrabox C
συρτάρι Legrabox F

MERIVOBOX
Το νέο συρτάρι της Blum
Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να προσφέρεις ποικιλία. Αυτή η πλατφόρμα κάνει απίστευτα εύκολη την κατασκευή και συναρμολόγηση συρταριών και καλαθιών που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Απολαύστε μέγιστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με εντυπωσιακό σχεδιασμό. Εν συντομία, το MERIVOBOX κάνει τις δικές σας ιδέες και τις ιδέες των πελατών σας πραγματικότητα. Πάρτε το προβάδισμα και ετοιμαστείτε για τις προκλήσεις που έρχονται.

Μία δυναμική πλατφόρμα
Τα τρία εξαρτήματα –οδηγός, πλαϊνό συρταριού και μετώπη– προσφέρουν ποικιλία με την ίδια κατασκευαστική διαδικασία. MERIVOBOX – μια αληθινή πλατφόρμα για μεγάλη ποικιλία. Ύψη πλαϊνών 6εκ, 8,5εκ, 12εκ και 19εκ.

Εντυπωσιακή λειτουργικότητα
Ο καινοτόμος οδηγός σχήματος L χαρίζει στο MERIVOBOX την εκπληκτική του σταθερότητα – το MERIVOBOX εντυπωσιάζει ακόμη κι όταν είναι γεμάτο. Το νέο σύστημα box δεν χαρακτηρίζεται απλώς από εξαιρετικά ελαφριά συγχρονισμένη κίνηση, αλλά και μεγάλη σταθερότητα της μετώπης, προσφέροντας νέες δυνατότητες σχεδιασμού στις κουζίνες (οι ψηλές μετώπες μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με χαμηλά πλαϊνά συρταριού).

Εφαρμογές

TANDEMBOX
Ένα σύστημα. Αναρίθμητες δυνατότητες.
Το δοκιμασμένο και ελεγμένο μεταλλικό μας σύστημα box προσφέρει τη δυνατότητα πολυάριθμων εφαρμογών και μεγάλο εύρος σχεδιασμού που περιλαμβάνει από τυπικές έως εξατομικευμένες λύσεις. Όλες οι εφαρμογές TANDEMBOX βασίζονται στο δοκιμασμένο κουτί TANDEMBOX, εξασφαλίζοντας την εξαιρετικά ελαφριά κίνηση και τη βελτιωμένη ευκολία ανοίγματος και κλεισίματος.

Ένα κουτί. Αναρίθμητες εφαρμογές.
Το δοκιμασμένο και ελεγμένο μας κουτί TANDEMBOX εξασφαλίζει κίνηση κορυφαίας ποιότητας και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Το μυστικό του βρίσκεται στα πλαστικά κυλινδρικά ροδάκια με χαμηλό συντελεστή τριβής που διασφαλίζουν εξαιρετικά ελαφριά κίνηση και φέρουσα ικανότητα 30 kg και 65 kg. Και χάρη στο σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION, τα συρτάρια και τα καλάθια κλείνουν πάντοτε αθόρυβα και αβίαστα – ένα έπιπλο για μια ζωή.

TANDEMBOX intivo
Ένας σχεδιασμός με χώρους μεγάλου ύψους για μοναδικές ιδέες
Το TANDEMBOX intivo διαθέτει ένα ειδικό πλαϊνό συρταριού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εξατομικευμένους σχεδιασμούς. Είτε διαχρονικά απλά με το BOXCAP, ένα κάλυμμα στο ίδιο υλικό και χρώμα με το πλαϊνό του συρταριού, είτε με ένα στοιχείο σχεδιασμού της επιλογής σας και το εξάρτημα στερέωσης BOXCOVER. Τα κλειστά και χωρίς ραφές πλαϊνά προσφέρουν αρμονικό αποτέλεσμα.

Το TANDEMBOX intivo διαθέτει ευάρμοστους χρωματισμούς. Το πλαϊνό του συρταριού, το BOXCOVER, το BOXCAP και τα μπροστινά μέρη των εσωτερικών καλαθιών είναι σε πλήρη αρμονία όσον αφορά το χρώμα και το υλικό.

TANDEMBOX antaro
Αδρό και ορθογώνιο
Το TANDEMBOX antaro έχει έναν αδρό, ορθογωνικό σχεδιασμό. Μπορεί να συνδυαστεί με μια βέργα ή με στοιχεία σχεδιασμού για να προκύψει ένα συρτάρι με κλειστά πλαϊνά. Όλα τα εξαρτήματα έχουν συνδυαστεί χρωματικά, επιτείνοντας τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

METABOX
Απλό και αποτελεσματικό. Δοκιμασμένο και ελεγμένο.
Τα συρτάρια και τα καλάθια του METABOX αποτελούνται από λίγα μόνο επιμέρους εξαρτήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δοκιμασμένο και ελεγμένο σύστημα box για πολλές διαφορετικές εφαρμογές στην κουζίνα, στον διάδρομο, στο μπάνιο και στο γραφείο – και είναι κατάλληλο ακόμη και για κατασκευές καταστημάτων. Τα ανθεκτικά υλικά και η προσεκτική τεχνική προσφέρουν υψηλή σταθερότητα – μέγιστη φέρουσα ικανότητα έως και 30 kg.

Αθόρυβο κλείσιμο BLUMOTION για METABOX
Οι μονές επεκτάσεις METABOX μπορούν να εξοπλιστούν επίσης με σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION, ώστε τα συρτάρια και τα καλάθια να κλείνουν αθόρυβα και ανεπαίσθητα ανεξάρτητα από το βάρος τους και από το πόσο έντονη είναι η ώθηση που δέχονται για να κλείσουν. Και επιπλέον, το METABOX είναι εξαιρετικά πρακτικό και οικονομικό: χρειάζεστε μόνο μία μονάδα BLUMOTION για πλάτη ντουλαπιών έως και 900 mm.

Ευπροσάρμοστες εφαρμογές
Η σειρά METABOX έχει λίγα επιμέρους εξαρτήματα και παρ’ όλα αυτά προσφέρει τη δυνατότητα πολυάριθμων επιλογών. Το σύστημα box διατίθεται σε διάφορα πλάτη ντουλαπιών, ύψη πλαϊνών συρταριών και μήκη, παρέχοντάς σας την ελευθερία να υλοποιήσετε πολλές διαφορετικές εφαρμογές.

Εύκολη συναρμολόγηση
Γρήγορη συναρμολόγηση με λίγα επιμέρους εξαρτήματα. Το METABOX συναρμολογείται μέσα σε λίγα λεπτά! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιδωτή συναρμολόγηση ή την τεχνολογία CLIP και INSERTA της Blum χωρίς εργαλεία. Και η άψογη ευθυγράμμιση κενού είναι παιχνιδάκι με την απλή 3-διάστατη ρύθμιση μετώπης.

Το Orga-Line για Metabox τακτοποιεί κάθε καλάθι

Ένα σύστημα υψηλής ποιότητας με λίγα επιμέρους εξαρτήματα

Τα καλάθια κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα με το σύστημα αθόρυβο κλεισίματος Blumotion

ORGA-LINE
Το υψηλής ποιότητας σύστημα εσωτερικών διαχωριστικών κάνει θαύματα στο εσωτερικό των συρταριών και των καλαθιών με ψηλή μετώπη. Τα πάντα – μαχαιροπίρουνα, μπουκάλια, κατσαρόλες και τηγάνια – είναι όμορφα τακτοποιημένα. Αποκτήστε καλή ορατότητα και προσαρμόστε τον αποθηκευτικό σας χώρο στις ανάγκες σας.

Πρακτική ευελιξία
Τα δοχεία και τα οριζόντια και κάθετα διαχωριστικά ORGA-LINE μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες διατάξεις για να προσαρμοστούν ανάλογα με τα περιεχόμενα και να οργανώσουν τα συρτάρια και τα καλάθια με ψηλή μετώπη.

Πρακτική ορατότητα
Το ORGA-LINE σας προσφέρει καλή ορατότητα. Διατηρεί τα πάντα τακτοποιημένα και στερεώνει με ασφάλεια τα μεγάλα αποθηκευμένα αντικείμενα. Εύκολη πρόσβαση σε όλα.

Πρακτικά αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ κουζίνας ORGA-LINE κάνουν τις δουλειές της κουζίνας ευκολότερες και οργανώνουν το εσωτερικό. Η θήκη για μεμβράνη και οι θήκες για μπαχαρικά, μαχαίρια και πιάτα εξασφαλίζουν ότι όλα βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει. Και μπορείτε να τα συμμαζέψετε γρήγορα όταν τελειώσετε.

Πρακτικός καθαρισμός
Τα δάχτυλα των παιδιών κολλάνε και αφήνουν αποτυπώματα. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Κανένα πρόβλημα με το ORGA-LINE. Τα υψηλής ποιότητας ανοξείδωτα δοχεία καθαρίζονται εύκολα χωρίς να φθείρεται το υλικό. Είναι μάλιστα και σχεδιασμένα για να πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.