Συρόμενες Ντουλάπες

Οι συρώμενες ντουλάπες ανάλογα με τον τύπο των οδηγών τους, χωρίζονται σε κρεμαστές, εδάφους και σπαστές. Δίπλα μπορείτε να δείτε αναλυτικά αυτούς τους τύπους. Ιδιαίτερο ανδιαφέρον παρουσιάζουν οι ψηφιακές εκτυπώσεις, που θα τις βρείτε στο ανάλογο τμήμα του site μας.

1ος Τύπος:

Συρώμενη ντουλάπα με οδηγό και ροδάκια βαρέως τύπου, που βρίσκονται στο κάτω μέρος. Αυτή η ντουλάπα είναι η λεγόμενη συρώμενη εδάφους. Εχει πλαίσια από αλουμίνιο σε διάφορα σχέδια και εσωτερικά πέρνει μελαμίνη, βακελίτη, τζάμι, ταπετσαρία ή ψηφιακές εκτυπώσεις. Κατασκευάζεται σε ότι μέτρα θέλετε και δέχεται και φρένα. Είναι η πιο οικονομική λύση σε συρώμενη.

2ος Τύπος:

Συρώμενες ντουλάπες κρεμαστού τύπου. Εχει πλαίσια από αλουμίνιο σε διάφορα σχέδια και εσωτερικά πέρνει μελαμίνη, βακελίτη, τζάμι, ταπετσαρία ή ψηφιακές εκτυπώσεις. Κατασκευάζεται σε ότι μέτρα θέλετε και δέχεται και φρένα. Αυτή η ντουλάπα μπορεί να κατασκευαστεί και χωρίς πλαίσια με μονοκόμματες πόρτες από βακελίτη γυαλιστερό ή με ψηφιακές εκτυπώσεις κ.α.

3ος Τύπος:

Ντουλάπα με σπαστά φύλλα. Δουλεύει με πόρτες μέχρι 40 εκατοστά πλάτος και είναι μιά όμορφη και οικονομική λύση για τις ντουλάπες σας. Αφήνει ανοικτό όλο το κουτί και υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε αυτό.