BORA Pure: Σημείο αναφοράς για κάθε σύστημα εστιών με απορρόφηση
Το BORA Pure είναι το νέο ολοκληρωμένο σύστημα εστιών με απορρόφηση της BORA. Διαθέτει αποκλειστικά επαγωγικές εστίες και έχει εκπληκτική απόδοση.

Η BORA είναι η πρωτοπόρος εταιρία που παράγει συστήματα εστιών με απορρόφηση εδώ και πολλά χρόνια και ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την έρευνα και κατασκευή. Έχει κατοχυρώσει δεκάδες τεχνολογικές πατέντες και κάθε νέο της σύστημα έχει λειτουργικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα τα οποία το διαχωρίζουν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Στα χαρακτηριστικά του BORA Pure συγκαταλέγονται η κορυφαία απόδοση στην απορρόφηση των οσμών (100% clean rate), η αθόρυβη λειτουργία, η άριστη ρευστοδυναμική και ενεργειακή απόδοση, η καλύτερη δυνατή απόδοση κατακράτησης λιπών, η ευκολία καθαρισμού, η εξοικονόμηση χώρου, η τεχνολογική υπεροχή και το υπερσύγχρονο design.

Διαισθητικό χειριστήριο sControl
Το μοναδικό χειριστήριο αφής ρυθμίζει σχεδόν διαισθητικά με κατακόρυφο σύρσιμο του δαχτύλου ή απλά αγγίζοντας την επιθυμητή σκάλα. Όλες οι σημαντικές λειτουργίες στα δάχτυλά σας εύκολα και άμεσα.

Φίλτρο ενεργού άνθρακα eSwap
Το σύστημα BORA Pure επιδέχεται την τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα υψηλής απόδοσης, το οποίο εγκλωβίζει τις οσμές. Η αλλαγή του φίλτρου γίνεται εύκολα από την επάνω πλευρά του συστήματος χωρίς να χρειάζεται καμιά επιπλέον εργασία ή αφαίρεση των συρταριών.

Ησυχία
Αποδεδειγμένα βάσει μετρήσεων του πραγματικού θορύβου αλλά και έμπρακτα όταν τεθεί σε λειτουργία είναι άμεσα εμφανής ο λόγος που σήμερα θεωρείται με διαφορά το πιο αθόρυβο σύστημα απορρόφησης. Αυτό οφείλεται στον πατενταρισμένο σχεδιασμό του συστήματος που ευνοεί την ανεμπόδιστη ροή του αέρα και την άριστη μόνωση του μηχανισμού απορρόφησης. Για δημιουργικό μαγείρεμα χωρίς ενοχλήσεις…

Ευκολία καθαρισμού
Η μονάδα απορρόφησης του BORA Pure είναι σχεδιασμένη ώστε είναι ενιαία και ομοιόμορφη χωρίς την ύπαρξη προεξοχών όπου κατακρατούνται ακαθαρσίες και λίπη. Επίσης, το ανοξείδωτο φίλτρο το οποίο έχει τη μορφή δοχείου, καθιστά τον καθαρισμό πανεύκολο μιας και δεν αφήνει υγρά ή στερεά υπολείμματα να το διαπεράσουν. Αρκεί απλά να βγει και να τοποθετηθεί στο πλυντήριο πιάτων ώστε να καθαριστεί άριστα και χωρίς κανένα κόπο.

Υπερμεγέθης 4 24 επιφάνεια μαγειρέματος
Χάρη στο σχεδιασμό με το κεντρικό χειριστήριο και την ευφυή διάταξη των ζωνών μαγειρέματος, το BORA Pure παρέχει χώρο για την ταυτόχρονη χρήση 4 μεγάλων σκευών διαμέτρου έως 24 εκ.

Μίνιμαλ design
Το σύστημα δύναται να τοποθετηθεί επάνω από τον πάγκο ή ισοεπιφανειακά (flush) ώστε να φαίνεται σαν ενιαίο. Ο σχεδιασμός του ταιριάζει αρμονικά και διακριτικά με κάθε μοντέρνα κουζίνα, ενώ ακόμα και ο φωτισμός του χειριστηρίου είναι μελετημένος ώστε να δίνει την αίσθηση μίνιμαλ πολυτέλειας.

Εξοικονόμηση χώρου
Με λιγότερα από 20 εκ. βάθος, το BORA Pure καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο στο ντουλάπι. Ακόμη και σε τοποθέτηση σε 60άρη πάγκο, θα χρειαστούν ανεπαίσθητες τροποποιήσεις και μπορεί να τοποθετηθούν συρτάρια ή να γίνει η διαμόρφωση που επιθυμείτε.

Αυτόματος έλεγχος μονάδας απορρόφησης
Το επίπεδο λειτουργίας της μονάδας απορρόφησης μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα στις μαγειρικές συνθήκες. Έτσι δεν χρειάζεται διαρκής χειροκίνητη ρύθμιση και μπορείτε να αφοσιώνεστε αποκλειστικά στη μαγειρική.