Συχνές ερωτήσεις

Ποιοί είμαστε;

Η ΞΥΛΟΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ιδρύθηκε το 1993 με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας, ντουλάπας και επίπλων γενικά, και κατά δεύτερη δραστηριότητα την εμπορία-τεμαχισμό ξυλείας, πάγκων, πορτών κουζίνας-ντουλάπας, υλικών επιπλοποιίας, πορτών, πόμολων, κουρτινόξυλων, μασίφ ξυλείας κλπ.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα πληρέστερα καταστήματα στο χώρο της δόμησης και ανακατασκευής, με εξειδικευμένα αλλά και ευρείας χρήσης υλικά. Είτε πρόκειται για εκ νέου κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση ή επισκευή διαθέτουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών & απαιτήσεων, από τα κορυφαία εργοστάσια και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κόσμου, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι η Ξυλοεφαρμογές να σημαίνει πολλά περισσότερα από μια απλή αγορά προϊόντων. Εργαζόμαστε καθημερινά για να γίνουμε ο έμπιστος συνεργάτης του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αναζητούμε διαρκώς νέα προϊόντα και εμπλουτίζουμε την γκάμα μας. Επιλέγουμε κορυφαίες μάρκες και μεριμνούμε για την προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων προϊόντων. Φροντίζουμε να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, κάθε μέρα, όλο το χρόνο.

Οι άνθρωποί μας εκπαιδεύονται συνεχώς και κατέχουν άριστη τεχνογνωσία και μακρά εξειδίκευση στο χώρο των δομικών υλικών. Ενημερώνονται για τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις και τις νέες τεχνικές.

Γιατί σε εμάς;

Στις Ξυλοεφαρμογές βρίσκουν καθημερινά λύσεις αρχιτέκτονες, μηχανικοί, τεχνικές εταιρείες, αλλά και ιδιώτες και ατομικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία μας είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης γι’ αυτόν που χτίζει, ανακαινίζει, επισκευάζει ή διακοσμεί.

Είμαστε καθαρά Ελληνική επιχείρηση και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες

Για εμάς στις Ξυλοεφαρμογές, η προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών δεν είναι απλά μια υπόσχεση. Είναι η δέσμευσή μας στην πράξη. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο που συνδυάζει την μελέτη, σχεδίαση και τοποθέτηση, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα υλικών, την άριστη τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την αγορά, δίνει άριστα αποτελέσματα. Είμαστε σταθερά δίπλα στους πελάτες μας. Ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, προτείνουμε λύσεις που σας ταιριάζουν και απαντάμε σε οποιαδήποτε απορία σας, είτε αφορά το σπίτι σας είτε την επιχείρησή σας.

Έχετε εκθεσιακό χώρο που μπορούμε να δούμε τα προιόντα σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες μας;

Βεβαίως και υπάρχει κατάστημα 350 τμ στο Μοσχάτο, στο οποίο υπάρχουν τα υλικά μας, εκθεσιακός χώρος με έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας, διακοσμητικά υλικά όπως πόμολα, κουρτινόξυλα, αρχιτεκτονικές επιφάνειες, καθώς και νεροχύτες, μπαταρίες, πορτάκια πάγκοι κλπ.

Έχετε δυνατότητα σχεδίασης επίπλων κουζίνας ;

Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα προγράμματα σχεδιασμού 3D για τα έπιπλα κουζίνας, καθώς και για ολόκληρο το σπίτι. Καθημερινά στο κατάστημά μας στο Μοσχάτο υπάρχουν σχεδιαστές που μπορούν να σας κάνουν τον σχεδιασμό όλου του σπιτιού σας.

Κατασκευάζετε έπιπλα ;

Από το 1993 η εταιρεία μας κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, παιδικά δωμάτια και γενικά οποιοδήποτε έπιπλο χρειάζεστε. Όλα κατασκευάζονται στο δικό μας εργοστάσιο και δεν μεσολαβούν άλλοι. Τα έπιπλά μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.

Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας επίπλων σε συγκεκριμένες διαστάσεις ;

Όλες οι κατασκευές μας γίνονται κατά παραγγελία στα μέτρα που χρειάζεστε, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στους χώρους σας.

Μπορείτε να βοηθήσετε σε κατασκευές DIY ;

Σαφώς και μπορούμε να βοηθήσουμε στις κατασκευές που θέλετε να δημιουργήσετε μόνοι σας. Στο κατάστημά μας στο Μοσχάτο, κάνουμε την ανάλυση των υλικών και της ξυλείας και σας συμβουλεύουμε για τυχόν τεχνικά λάθη. Οι περισσότερες τιμές των προιόντων μας αναφέρονται στο eshop μας, www.diyeshop.gr για κοστολόγηση ειδικών κατασκευών θα πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα του Μοσχάτου.

Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία ;

Η γκάμα των προιόντων μας είναι τεράστια. Μπορείτε να παραγγείλετε πάρα πολλά από αυτά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.diyeshop.gr ή να κάνετε παραγγελία μέσω email στο info@xyloefarmoges.com

Για έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες κλπ έπιπλα, καλό θα ήταν να επισκεφτείτε το κατάστημά μας στο Μοσχάτο, για να επιλέξετε χρώματα, υλικά και να γίνει η σχεδίαση. Εμείς χρειαζόμαστε απλά μέτρα για αρχή και στην συνέχεια γίνεται ακριβής μέτρηση από εμάς, εφόσον συμφωνήσουμε.

Αναλαμβάνεται ανακαινίσεις ;

Εκτός το ότι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε έπιπλο χρειάζεστε, η εταιρεία μας έχει συνεργαζόμενα συνεργεία όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες κλπ έτσι ώστε να γίνει ολόκληρη η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του καταστήματός σας, με επιβλέπων μηχανικό δικό μας και να μην ταλαιπωρείστε εσείς. Εσείς “έχετε να κάνετε” μόνο με εμάς και τον δικό μας σχεδιαστή-μηχανικό.

Κάνετε και χονδρική ;

Ακολουθούμε ειδική πολιτική πωλήσεων προς επαγγελματίες κατασκευαστές επίπλων. Μπορούμε να προμηθεύσουμε υλικά επίπλων, ξυλεία κομμένη στα μέτρα σας, κουτιά κουζίνας και ντουλάπας, πορτάκια, πάγκους και δεκάδες άλλα προιόντα χωρίς να “τρέχετε” από εδώ και από εκεί. 

Κάνετε παραδόσεις ;

Σαφώς και κάνουμε παραδόσεις. Εμπορεύματα άνω των 800,00 ευρώ παραδίδονται δωρεάν εντός Αθηνών. Επίσης μπορούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματά σας σε πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα με μια μικρή χρέωση. 

Γενικά κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να παραδώσουμε (με μικρή χρέωση) όλα τα εμπορεύματα εντός Αθηνών. Λόγω του Covid-19 όλες οι παραδόσεις γίνονται επί των φορτηγών της εταιρείας μας. Σε περίπτωση επίπλων κουζίνας και ντουλάπας ή γενικά αντικειμένων με μεγάλο όγκο, γίνονται παραδόσεις στο σπίτι αφού έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Έχετε συνεργαζόμενα καταστήματα στην επαρχία ;

Υπάρχουν συνεργαζόμενα καταστήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, όπως: Σίφνος, Κάρυστος, Παξοί, Κεφαλλονιά, Σύμη, Μύκονος και συνεχώς προσπαθούμε να βρίσκουμε αξιόπιστους συνεργάτες για να επεκτείνουμε το δίκτυό μας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2109407860.